Nyheter

High End Media utbildar på Borås YH

Borås Yrkeshögskola erbjuder nu kursen Digital Business i Borås. Kursen riktar sig till de som är eller har varit inne i arbetslivet och som vill bredda sina kunskaper inför framtiden. Kursen körs på halvfart under 14 veckor med start vecka 40. Halvfart innebär att det kommer vara en föreläsningsdag i veckan.

För dig som mist ditt jobb under Corona eller som är korttidspermitterad är detta ett gyllene tillfälle att få en högre kompetens inom digital marknadsföring. Vi kan varmt rekommendera denna kurs för dig som vill vässa kunskaperna inom SEO, annonsering på Google och Sociala medier och Google Analytics. Du får också kunskap om hur du kan använda analyser och uppföljning för att få bättre resultat av den digitala marknadsföringen.

öka synlighet

 

Våra vassa experter på High End Media är med och håller i kursen, precis som vi gjort under några år nu. Vi har ett väl inarbetat kursmaterial som givetvis alltid hålls up-to-date.

Så här säger Hanna Eriksson, som tidigare gått kursen:

 

”Kursen gav en bra överblick av hur man bäst syns digitalt och även hur man kan hitta möjligheter till förbättring både gällande synlighet i Google organiskt och annonsering men även förbättringar som kan leda till ökad konvertering!” 

Läs mer och ansök på https://www.boras.se/utbildningochforskola/borasyrkeshogskola/kortautbildningarkurser/digitalbusiness.4.517e5f6a172be0f7697995cc.html