Marknadsföring på Sökmotorer (SEM)


High End Media Group är experter på marknadsföring på sökmotorer. Sökmotoroptimering och sökordsannonsering är områden där vi besitter erfarenheter som sträcker sig ända tillbaka till den tid då Google var nytt.

Marknadsföring på Sökmotorer (SEM)

Vårt behov av att hitta rätt på Internet, vårt sökande efter information, varor och tjänster, har ända sedan mitten av 1990-talet ökat stadigt. De tidiga sökmotorerna, som Altavista, MSN (numera Bing), Yahoo och WebCrawler fick dock relativt omgående se sig omsprungna av Google.

Sedan drygt tio år tillbaka är Google den dominerande sökmotorn. I Sverige står Google för över 90% av det dagliga användandet och enligt uppgift görs det på Svenska Google omkring 50 000 000 sökningar/dag.

Sökmotormarknadsföring

När vi pratar sökmotormarknadsföring (SEM, search engine marketing) så avser vi alltså all form av marknadsföring som sker på sökmotorer. SEM är ett begrepp som relativt ofta felaktigt används för att enbart beskriva köpt annonsering på sökmotorer, men det handlar alltså om ALL form av marknadsföring på sökmotorer.

High End Media hjälper dig att förbättra din synlighet på sökmotorer.seo-pic
I vårt erbjudande ingår en lång rad åtgärder som syftar till att ge er hemsida en bättre synlighet på sökmotorer i allmänhet och Google i synnerhet.
Sökmotoroptimering, eller SEO, förbättrar din synbarhet i det organiska sökresultatet
Sökmotorannonsering – Med köpt annonsering på sökmotorer, eller SEA som då står för Search Engine Advertising, främst genom Google Adwords, når du snabbt ut med ditt budskap.

Andra möjligheter att nå sökmotoranvändare är att använda sig av:
Google Shopping – Product listings
Google MyBusiness & Kartsök
Remarketing i Googles nätverk

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans. ”Vi är vad vi heter”!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig, ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar du oss på Getängsvägen 14 i Borås.