Marknadsföring på Linkedin

Då Linkedin är det största sociala nätverket när det kommer till affärsmässiga relationer, är marknadsföring på Linkedin något för varje företag som vill skapa och bibehålla professionella kontakter.

Vi på High End Media Group erbjuder breda kunskaper om och hur företag på bästa sätt kan använda marknadsföring på Linkedin. Vi hjälper till från start, för att försäkra dig om att marknadsföringen får genomslag redan från start.

 

Varför marknadsföring på Linkedin?

Linkedin är i särklass det största sociala nätverket när det kommer till affärsmässiga relationer. Över en fjärdedel av alla svenskar hittar nya jobb, nätverkar och skapar nya kontakter på Linkedin varje dag. Det som visas på Linkedin är annorlunda än det som visas på Facebook. På Linkedin är det ren professionalism och handlar mer om det interna inom företaget än det som ska visas ut mot kund.

High End Media Group AB är ett företag med fokus på digital marknadsföring. Då vi besitter mer erfarenhet och rutin än de flesta företag i branschen, så blir det fel att kalla oss nykomlingar. Med säte i Borås erbjuder vi hjälp och rådgivning gällande det mesta inom digital marknadsföring såsom exempelvis sökmotoroptimering, Google Adwords och besökskonvertering.

Vår huvudsakliga mission är att leverera högklassiga tjänster inom digital marknadsföring till dig som företagare. Oavsett om du är e-handlare eller inte, så är vårt mål att du med vår hjälp skall göra fler och bättre affärer på Internet. Just affärsnyttan ligger i fokus i all vår leverans; målet är att vi båda ska tjäna på att göra affärer tillsammans. ”Vi är vad vi heter”!

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi skulle kunna göra för dig, ring oss på 033-400 55 50.

Du hittar du oss på Getängsvägen 14 i Borås.