För att nå individer och företag

Marknadsföring på LinkedIn

Annonsera på LinkedIn

Eftersom Linkedin är det största sociala nätverket när det kommer till affärsmässiga relationer, är marknadsföring på Linkedin något för varje företag som vill skapa och bibehålla professionella kontakter.

Nå ut med ert företags budskap till potentiella prospekts för att generera fler leads för er verksamhet – vi hjälper er med att ta fram intressant innehåll och rikta det mot rätt målgrupp. För att kunna driva kvalificerad trafik baserad på exempelvis specifika jobbtitlar, företagsstorlek eller bransch.

Skapa kampanjer som genererar leads

Vi skapar en kampanj med fokus på att driva högkvalitativa leads till ert företag och arbetar löpande för att förbättra resultaten. Utifrån statistiken från tidigare besökare finjusterar vi kampanjen och annonserna för att öka avkastningen och sänka kostnaden per lead.

LinkedIn-företagssida

Behöver ditt företag med att skapa en LinkedIn-företagssida efter er företagsprofil och viktig information, så som företagsbeskrivning, hemsida eller specialistområden – tveka inte att höra av er.

Ens företagssida kan vara ovärderlig eftersom att det är det första som besökarna ser när de klickar på ert företagsnamn. För att undvika att tappa potentiella kunder bör man ha tänkt igenom vad det är som man presenterar

linkedin företagssida

Sponsrat innehåll

Nå ut till fler genom att sponsra ditt innehåll och nå ut till målgrupper som tros vara intresserade av ditt innehåll.

Sponsrade meddelanden

Sänder meddelanden till relevanta målgrupper exempelvis när man vill mer personligt nå ut med sitt innehåll eller starta en konversation.

Textannonser

Textannonser som riktar sig mot relevanta målgrupper för att nå ut med företagets budskap – med mål att driva rätt trafik till sin hemsida.

Vad är annonsering på LinkedIn?

Linkedin är i särklass det största sociala nätverket när det kommer till affärsmässiga relationer. Över en fjärdedel av alla svenskar hittar nya jobb, nätverkar och skapar nya kontakter på Linkedin varje dag.

Det som visas på Linkedin är annorlunda än det som visas på Facebook. På Linkedin är det ren professionalism och handlar mer om det interna inom företaget än det som ska visas ut mot kund.

Marknadsföring på LinkedIn är bland det bästa för B2B-företag som vill hitta nya kunder eller rekrytera ny personal. Man kan rikta sina annonser beroende på exempelvis vilken titel som målgruppen har för att sen kunna visa ett riktat budskap som ska locka till intressen för att ta kontakt med ditt företag.

Behöver du hjälp med annonsering?

Hör av dig till oss om ditt företag behöver hjälp med att komma igång med annonsering på Facebook samt att optimera resultaten för att kunna nå dina marknadsförings mål.