Integration mot affärssystem

Integrera din e-handel med ditt affärssystem

Vad innebär integration mot affärssystem

En integration mot affärssystem innebär att din e-handel kopplas ihop med ditt affärssystem så att dessa fungerar som ett enda system. 

 Att göra en integration av e-handeln mot affärssystemet är idag en självklarhet. Att jobba i två separata system och föra över informationen manuellt är inte längre aktuellt. Genom att göra en integration mot sitt affärssystem sparar man både tid och pengar.

 

När manuellt arbete minskar så minskar också antalet fel. Detta gör i längden att du får nöjdare kunder som får rätt varor och snabb leverans. 

 

E-handel
Digital marknadsföring

Vi ser helheten inom digital marknadsföring

Vi är en digital marknadsföringsbyrå med spetskompetensen som du behöver för att ta din verksamhet till nya nivåer. Hos oss får du tillgång till ett gäng specialister inom allt ifrån SEO, E-handel, sociala medier och betald annonsering.

Att ta alla digitala marknadsföringskanaler i beaktning vid utvärdering av vart man bäst bör placera sin marknadsföringsinvestering ser vi som en självklarhet. Att anlita oss innebär alltså att du kan lämna din digitala marknadsföring i trygga händer.

Kom igång med systemintegration?

Genom en integration mellan e-handeln och ditt affärssystem sparar du både tid och pengar.

/