Nyheter

Vi vill anställa en programmerare med erfarenhet av WordPress

Efterfrågan på tjänster inom e-handel växte starkt under 2020 och därför söker nu High End Media Group AB någon som älskar programmering och som vill jobba på en byrå i en spännande bransch med stora framtidsutsikter.

High End Media Group har funnits i lite mer än fyra år och vi är nu 10 medarbetare. Att jobba på High End Media Group innebär att du kan påverka hur en arbetsdag ser ut, frihet under ansvar där kunden och flexibla lösningar ligger i fokus.

För att nå våra högt uppställda mål på kvalité och tillväxt så ger vi våra medarbetare tid att växa genom utbildning, utrymme för eget ansvar och trygghet som ger mod att misslyckas för att utvecklas. Vår personal består idag av några av landets mest erfarna inom digital marknadsföring med kringverksamhet och dessa finns som stöd för att snabbt ta till sig nya kunskaper.

Anställningen kommer till cirka 50% bestå av att verka som programmerare backend och frontend med en av våra större kunder vars e-handelsplattform är baserad på WordPress och WooCommerce, så en viss erfarenhet av dessa system är ett krav. Arbetet handlar i första hand om att jobba med funktioner för avancerad e-handel som t.ex. sökfunktioner, olika kundsegment, säkra betalningar, synkningar mot affärssystem och kringliggande verksamhet. Det finns mångårig kunskap av systemutveckling och databashantering inom företaget idag, så du behöver ej hantera alla delar från början, utan ges utrymme att växa in i rollen.

 

Vi känner att en lista på akronymer för olika tekniker du bör behärska är överflödigt, har du erfarenhet av utveckling på WordPress-plattformen så vet du vilka dessa är och du styrker dina kunskaper inom rätt kompetenser i din skriftiga ansökan.

För oss väger vilja och inställning tungt, vill man så kan man!

Förutom ovan så är det också meriterande om du:

* Är van vid mobilanpassning och ”responsive-tänk”

* Behärskar Linux

* Har känsla för design

* Har förståelse för SEO, SEM och har kundens affärsmål i fokus

* Har erfarenhet av .Net-plattformen

Omfattning av tjänst: Minst 50% av en heltid, vi måste täcka upp för vår kund men är utöver det flexibla.

Du som vill jobba i ett härligt och framåt gäng med väldigt högt i tak och känner dig träffad av denna annonsen, eller kanske känner någon som du tror passar in, hör av dig till oss. Ansökan sker skriftligen via rekrytering@highendmedia.se. Läs mer om oss på highendmedia.se.